top of page

Nieuws

Nationale Meerlingendag

De NVOM organiseerde 21 april de jaarlijkse Meerlingendag. Dit keer in de Beekse Bergen. Tweeduizend ouders, tweelingen en drielingen bezochten het safaripark. Het was een heerlijke dag in de stralende zon. Hoogtepunt was het tattoo's plakken met de tekst 'Blijf kalm, ik ben er een van een meerling.' Leuk dat ik er weer bij mocht zijn met mijn boek, bedankt NVOM!.

Informatieve Meerlingendag

Op 21 januari organiseerde de Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM) de jaarlijkse Meerlingendag. Op de informatiemarkt mocht ik bezoekers vertellen over Identiek en toch uniek. Foto: Nvom.nl

Tijd voor Max

Op 29 november 2018 was ik, samen met de tweeling Iris en Annelies Schouten, te gast bij Tijd voor Max. Bekijk hier de uitzending [tussen min 10.35 - 19.19]. 

Boekpresentatie

Op 24 november was de presentatie van mijn boek Identiek en toch uniek. Mét uitgever Willem Donker en een aantal tweelingen die in het boek vertellen over de zoektocht naar hun eigen identiteit. Fotograaf Eric Fecken maakte foto’s van de middag, ze zijn hier te bekijken.

Please reload

bottom of page